Afbalancering-, opretning- og reparation af mejetærsker rotor og indføringsvalse

 

Er din mejetærsker rotor eller indføringsvalse gået i stykker, og kræver den hurtig og professionel ”hjertemassage”?

 

Hos Kardan Specialisten ApS i Kolding, Jylland, ved vi hvor vigtigt det er for landmanden, at mejetærskeren kan køre stort set i døgndrift over hele høstperioden. Derfor ved vi også hvor mange penge det koster, når den holder stille, og at den derfor hurtigt skal ud at køre igen.

 

Vi er eksperter inden for både opretning, afbalancering og reparation af mejetærsker rotorer og indføringsvalser, og vi klarer altid opgaven både hurtig, professionelt og til en fornuftig pris.

Om opretning-, afbalancering- og reparation af mejetærsker rotor og indføringsvalse

Vi prioriterer altid opgaver med opretning, reparation og afbalancering af mejetærsker rotorer og indføringsvalser højt, da landmændene arbejder både dag og nat på, at høsten kan komme i hus mens vejret er godt.
Grundet vores ekspertise og hurtige arbejdsgang, har vi kunder fra hele Sjælland, Jylland og Fyn til vores arbejde med mejetærsker rotorer og indføringsvalser.


Uanset opgavens omfang og størrelse, er du sikker på, at du altid får en god og konkurrencedygtig pris når du får opgaven udført hos Kardan Specialisten ApS. Vi er din sikkerhed for høj kvalitet og korrekt og professionel rådgivning.

 

Vi er også specialister i kardanaksler

Hvis du har en kardanaksel som er i stykker, og du ønsker en professionel virksomhed til reparationen, kan du trygt kontakte os hos Kardan Specialisten ApS. Som navnet udtrykker, er vi din ekspert på området, og vi kan tilbyde alt lige fra afkortning, reparation og ombygning til salg og servicering af kardanaksler. Hertil har vi også kunder overalt fra Fyn, Sjælland og Jylland, samt fra Nordtyskland.

Kontakt Kardan Specialisten ApS

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde med nogle af ovenstående ting, kan du kontakte os på tlf. 76 30 00 35 eller på vores mail her.

 

Du kan også klikke ind i vores galleri her, og se billeder fra nogle af vores tidligere projekter.