Maskinværksted med speciale i kardanaksler og reparation af mejetærskere og slagleklippere

 

Kardan Specialisten ApS er beliggende i Kolding i Jylland, og har kunder i både Danmark og Nordtyskland. I vores maskinværksted har vi bl.a. mange kunder fra Århus, Aalborg, Odense og København, samt mange andre steder på Fyn, Sjælland og i Jylland.

 

Vores maskinværksted er specialiseret inden for diverse opgaver med kardanaksler og PTO aksler, samt med afbalancering, opretning og reparation af mejetærsker rotorer og slagleklipper rotorer.

Maskinværkstedets arbejde med kardanaksler og PTO aksler

Vi er eksperter inden for kardanaksler, og tilbyder stort set alle former for arbejdsopgaver herunder bl.a. afbalancering, afkortning, renovering, ombygning og vedligeholdelse af kardanaksler, samt naturligvis salg og aksler og salg af reservedele til kardanaksler.

 

Vi benytter altid kun de bedste materialer i vores arbejde. Dette er din sikkerhed for at du, når du benytter os som din samarbejdspartner, altid får det bedste og mest holdbare produkt på markedet.

 

Vores maskinværksted i Kolding har eksisteret siden 2007, og består udelukkende af folk med flere års erfaring.

 

I vores maskinværksted går vi meget op i, at alle opgaver bliver løst hurtigt, effektivt, og til den bedste pris.

 

Vi har et stort lager hvor vi typisk altid har de mest almindelige produkter og reservedele på hylderne. Dette gør, at dit projekt ofte kan blive løst meget hurtigt. Alle vores maskiner er speciallavede til arbejdet med kardanproduktion, så de kan udføre opgaverne hurtigt og præcist.

 

Om vores arbejde med reparation og afbalancering af mejetærsker- og slagleklipper rotorer

Mejetærskere – i vores maskinværksted arbejder vi ofte for landmænd når rotoren på deres mejetærsker er i stykker, eller hvis rotoren trænger til en afbalancering eller opretning.


Derudover tilbyder vi også reparation, afbalancering og opretning af indføringsvalsen. Hvis du ønsker at kontakte os om reparation af mejetærskere kan du gøre dette på tlf. 76 30 00 35.

 

Slagleklippere / brakpudsere - maskinværkstedet tilbyder desuden også opretning afbalancering og reparation af slagleklipper rotorer (også ofte kendt som brakpudser rotorer)
Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde med slagleklippere / brakpudsere, kan du kontakte os på tlf. 76 30 00 35 eller på vores mail her. Du kan også se billeder fra vores maskinværksted i Kolding her.

Vores maskinværksted har kunder fra Aalborg, Århus, Odense, København og mange andre steder på Fyn, Sjælland og i Jylland