Afbalancering og reparation af slagleklipper / brakpudser for kunder i Jylland, Fyn og Sjælland

 

Har du en slagleklipper til traktor, i daglig tale også kaldet en brakpudser, som trænger til en afbalancering, reparation eller opretning?

Hos Kardan Specialisten ApS i Kolding har vi mange års erfaring med opgaver inden for både reparation af slagleklippere og opretning og afbalancering af brakpudser rotorer.

 

Vi har kunder overalt fra både Jylland, Fyn og Sjælland – hos os er du sikker på altid at få udført opgaven hurtigt, professionelt og til en billig og konkurrencedygtig pris.

Om vores opretning og afbalancering af slagleklipper rotorer

Reparation og opretning af slagleklipper til traktor (brakpudser) – Hvis først en slagleklipper rotor er blevet skæv, kan du ikke længere slå det høje ukrudt ordentligt med den. I sådanne tilfælde er det tid til at få lavet en god og præcis opretning af slagleklipperen / brakpudseren. Du kan kontakte os om afbalancering, opretning og reparation af slagleklipper rotorer på tlf. 76 30 00 35.

 

Afbalancering af brakpudser- / slagleklipper rotor – Hvis skaden ikke er sket endnu og rotoren ikke er skæv, men blot trænger til en god og professionel afbalancering, kan vi også hjælpe dig med dette. En afbalancering af brakpudser rotoren forebygger at lejer, pakdåser og aksler mm. går i stykker, da den minimerer belastningen på disse dele. Du kan kontakte os om afbalancering af din slagleklipper / brakpudser på tlf. 76 30 00 35.

 

Vi arbejder også med kardanaksler

Som du næsten kan høre på firmanavnet, arbejder vi hos Kardan Specialisten ApS i Kolding også med opgaver inden for kardanaksler. Vi tilbyder her bl.a. afbalancering, afkortning, reparation, vedligeholdelse og ombygning af kardanaksler, samt salg af kardanaksler og reservedele til kardanaksler.

 

Du kan se billeder fra vores værksted og fra nogle af vores opgaver i vores galleri her.