Statisk og dynamisk industri afbalancering for kunder i Jylland og på Fyn og Sjælland

 

Hos Kardan Specialisten ApS i Kolding er vi eksperter i industri afbalancering. Vi har mange kunder fra Århus og Aalborg og resten af Jylland. Derudover har vi også mange kunder fra Odense, København og mange andre steder på Fyn og Sjælland.

 

En af de primære årsager til, at vi har kunder fra hele landet er, at vi er specialister inden for netop industri afbalancering. Dette er også en af årsagerne til, at vi jævnligt får henvendelser fra store dele af Nordtyskland.

Om vores arbejde med industri afbalancering

Vi har siden 2007 beskæftiget os med afbalancering af diverse former for industriemner. Vi arbejder for både store såvel som små kunder, og hos os får alle den samme høje service og den hurtige leveringstid, som vi i branchen er kendt for at levere.
Nedenfor kan du se nogle af de typer af emner som vi ofte arbejder med afbalancering af:

 

 

Vi er eksperter i både statisk- og dynamisk afbalancering

Hos Kardan Specialisten ApS arbejder vi som det ses ovenfor med de fleste former for industriemner, både inden for statisk afbalancering og dynamisk afbalancering.

 

Hvis de roterende dele i en maskine ikke er ordentligt afbalanceret, kan det føre til både større og mindre skader på aksler, lejer mm. Derfor er det yderst vigtigt, at dette er gjort ordentligt.

 

Hvis du ønsker at se billeder fra nogle af vores tidligere opgaver, kan du også gøre dette i vores galleri her.

Kontakt os om industri afbalancering

Hvis du vil vide mere om vores arbejde med enten statisk eller dynamisk afbalancering, er du velkommen til at kontakte os hos Kardan Specialisten ApS i Kolding på tlf. 76 30 00 35 eller på vores mail her.